Elektromic Security - Mobiele Perimeter Uitrusting

Elektromic Security Solutions, perimeter beveiliging voor bouwwerven op huurbasis

Werfbeveiliging is een complexe materie. Een werf heeft bij de eerste aanzet nog geen perimeters die ingedeeld kunnen worden. Vanuit de eerste fase zal de werf een eigen indeling krijgen naargelang de activiteiten die er plaats vinden en de opbouw van de werf infrastructuur. Echter is een onbeveiligde werf ook een paradijs voor derden aan bruikbaar materiaal of om financiële schade aan te richten aan de bouwheer en de continuïteit hiermee in het gedrang te brengen.

De indeling van de werf en het te realiseren gebouw zijn totaal twee andere benaderingen. Het gerealiseerde gebouw is meestal al uitgewerkt vanuit het lastenboek of studiebureau en houd rekening met de ideale infrastructuur volgens plan, maar houd geen rekening met de voorafgaande opbouw van de activiteiten; werfpersoneel; toeleveranciers of onderaannemers en contractors die er actief zullen zijn.
Praktisch

Elektromic Security Solutions - perimeter bewaking

Hierin heeft Elektromic Security Solutions een cruciale rol om het terrein tijdig af te schermen in alle mogelijke faciliteiten met behulp van toegangscontrole, tijdsregistratie, camerabewaking, gates, tourniquets, slagbomen, enz. Dit gebeurt door mobiele units in te schakelen die mee kunnen groeien met de fases van de werf en de kritische zones. Eventueel kan uw organisatie met behulp van een bewakingsagent werken die instaat voor het administratieve beheer (werfpersoneel, leveringen opvolgen, PBM’s, regels, enz.) en opvolging van de toegangscontrole en cameratoezicht maakt van dit concept een sluitende totaaloplossing.
Elektromic Security Solutions - perimeter bewaking

Deze oplossing werd gerealiseerd door knowhow in partnerships. Zodoende kunnen wij steeds een juiste oplossing aanbieden op huurbasis naargelang de noden van de werfsituatie inzake levering, termijn, onderhoud en opvolging van het systeem. Voor meer info kan u ons steeds vrijblijvend raadplegen.

Enkele oplossingen:

  • Geautomatiseerde slagbomen
  • Geautomatiseerde tourniquets
  • Access control mobile unit (office + tourniquets)
  • Geautomatiseerde rolpoort 6m en 7m uitbreidbaar tot 12m (2X6m)