Elektromic - Slagbomen en afsluitmechanismen

Slagbomen en afsluitingsmechanismen

Ook voor het in & uit toegangscontrole verkeer op uw parking of faciliteit kan u terecht bij Elektromic Security Solutions. Wij plaatsen in eigen beheer slagbomen en afsluitingsmechanismes die in staat zijn om de controle uit te kunnen oefenen over het gebruik van een doorgang of een toegang.

Het plaatsen van een slagboom is geen standaard oplossingen. Zo zal er rekening moeten gehouden worden met de frequentie van gebruik, bediening, registratie, noodscenario’s, detectie bij passage, jeton, tickets, betaling, badges, RF, fotocellen, lussen, toegangscontrole beheer, lengte slagboom, knik-arm, verlichting, enz.

Enkele toepassingen van slagboom of afsluitingsmechanismes: Parking, in/uit kantoorgebouw, haventerminal, winkelcentra, weegbrug, werf, sportcentra, bedrijf, privaat domein, toegangsweg, enz..

Kwaliteit

Wij werken met producten van de fabrikant BFT die door de jaren heen een zeer stabiel en garant productgamma aanbiedt naargelang grote en toepassingsgebied. Raadpleeg ons voor meer informatie.