Elektromic Security Solutions

oud gebouw Elektromic

Elektromic NV opgericht in 1969 en erkend door Binnenlandse Zaken sinds 1987 onder het erkenningsnummer 20 0175 19 als beveiligingsonderneming is een gevestigde waarde in de sector.  Wij zijn integrator van vernieuwende security oplossingen in bestaande en nieuwe beveiligingsprojecten.

Door de uitgebreide kennis van deze diverse preventie en beveiligingsoplossingen is onze onderneming het meest aangewezen om aan de juiste samenstelling te voldoen en aan de unieke behoeften van uw onderneming met uiteenlopende - activiteiten, - grote,  -industrie of particuliere omgeving te voldoen.

Al onze oplossingen kunnen zowel standalone als netwerk gerelateerd worden aangeboden.  Hiermee is Elektromic de specialist en integrator van uw toegangscontrole, inbraak, brandpreventie en camera project.

Het sterkste fundament van Elektromic is de naadloze configuratie en integratie van één of meerdere diverse mogelijkheden en deze gebruiksvriendelijk te integreren binnen uw organisatie en IT netwerk doormiddel van onze eigen ICT B2B afdeling die vanaf stap 1 betrokken wordt in het bedrijfsproces van productkeuze.  Ook integratie binnen uw domotica / immotica omgeving is een mogelijkheid die een vertrouwde  en eveneens gecertificeerde bedrijfsactiviteit is binnen Elektromic Security Solutions

Elektromic gebouw

Elektromic Security Solutions maakt gebruik van verschillende fabrikanten. Wij vertegenwoordigen niet uitsluitend één enkele fabrikant / leverancier.  Integendeel,  wij selecteren de meest geschikte producten voor elke klant op hun individuele behoeften, evenals  de relatie met de fabrikant / leverancier gebaseerd is op betrouwbaarheid ; geschiktheid voor een breed scala aan toepassingen en een goede reputatie met betrekking op de productenservice.


Wij streven een open communicatie na met onze klanten, partners en leveranciers
om een lange termijn relatie op te bouwen.